X
۰۲۶۳۴۲۹۳۴۳۷ دفتر مرکزی
پرستار بیمار کرونا

ارائه تمامی خدمات مراقبت از بیماران کرونایی در منزل و بیمارستان توسط پرستاران متخصص همراه با تجهیزات مورد نیاز در این زمینه در مجموعه چتر فیروزه ای

مهرآوران چتر فیروزه ای
مهرآوران چتر فیروزه ای

امروزه شاهد بیماری بسیار خطرناکی در جهان هستیم که درحال افزایش است و بسیاری از افراد مختلف را درگیر و حتی به مرگ مبتلا میکند.این بیماری را به اسم کوید 19 یا کرونا ویروس میشناسند که در جهان پخش شده است و علائمی مانند تب درجه پایین ، سرفه کردن ، ضعف ، بی قراری یا گلو درد بدون علائم هشداردهنده مانند تنگی نفس یا مشکل در تنفس ، افزایش مشکل تنفسی مانند خلط یا خون ریزی علائم دستگاه گوارش مانند حالت تهوع، استفراغ و اسهال و بدون تغییر در وضعیت روحی، مانند سردرگمی یا بی حالی را دارد.

با این حال مجموعه چتر فیروزه ای که یکی از مراکز خدمات پرستاری در کرج است تصمیم گرفته است خدمات اعزام پرستار کرونا را به منزل یا بیمارستان ارائه دهد که این خدمات توسط پرستاران متخصص در این زمینه و همچنین تجهیزات پیشرفته انجام میشود شما میتوانید برای استخدام پرستار بیمار در کرج با شرکت ما تماس بگیرید.

 

پرستاری و مراقبت از بیمار کرونایی در منزل

تست کرونا در منزل

از زمانی که این ویروس عجیب وارد جهان شد افراد زیادی دچار ابتلا به این ویروس شدند.برخی افراد که بنیه ای قوی دارند جان سالم از این بیماری به در میبرند یعنی درمان میشوند و زنده میمانند اما افرادی که دارای بیماری های تنفسی هستند و بنیه ای قوی ندارند و مسن هستند احتمال مرگشان بیشتر از افراد دیگر است اما باز هم امید همه به خداست.

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که بهترین و سریع ترین راه برای درمان ویروس کرونا این است که افراد در منزل و تحت مراقبت بمانند از این رو ما تصمیم گرفته ایم علاوه بر پرستار سالمند و پرستار کودک در منزل ، خدمات پرستاری و مراقبت از بیمار کرونایی را ارائه میدهد.

اگر در منزل یا حتی بیمارستان فردی مشکوک به کرونا یا فردی مبتلا به کرونا دارید حتما سریعا با ما تماس حاصل فرمایید تا مجموعه ما خدمات اعزام پرستار کرونا را با تجهیزات و پرستاران متخصص به شما عزیزان ارائه دهند تا دیگران چیزی نباشید.

فردی که به این ویروس مبتلا میشود باید هم در منزل و هم در بیمارستان یک سری نکات را رعایت کند و همچنین یک سری کار ها را نباید انجام دهد که این نکات را همه افراد و خانواده نمیدانند و نمیتوانند این ویروس را مهار کنند به همین دلیل ما به شما پیشنهاد میکنیم از مراکز درمانی مطمئن خدمات اعزام پرستار بیمار کرونایی به منزل یا بیمارستان را درخواست کنید تا در کمترین زمان درمان شوید.

برای اینکه مطمئن شوید پرستاری که وظیفه مراقبت از بیمار کرونایی را برعهده می‌­گیرد قابل اعتماد است، بهتر است از مجموعه‌­های ارائه خدمات بهداشتی و مراقبتی کمک بگیرید.
در این راستا یکی از مجموعه‌­هایی که بسیار قابل اعتماد و معتبر است مجموعه چتر فیروزه ای می­باشد. مجموعه چتر فیروزه ای درکرج جزء مجموعه‌­هایی است که در بالای رتبه ­بندی مجموعه ‌­های خدمات پرستاری است. شما می­‌توانید بیمار کرونایی خود را به پرستاران متخصص این مجموعه بسپارید تا پرستاری از بیمار کرونایی شما را برعهده بگیرند و در جهت بهبود هرچه سریعتر بیمار فعالیت کنند.

 

علائم و نشانه های ویروس کرونا

  • تنگی نفس شدید
  • درد مداوم یا فشار در قفسه سینه
  • سرگیجه
  • عدم توانایی در بیدار شدن و بیدار ماندن
  • لب ها یا صورت مایل به آبی

 

اگر فردی مشکوک به کرونا یا مبتلا به کرونا دارید توصیه های زیر را رعایت کنید

پرستار کرونا

  • برای اقامت فرد  بیمار یک اتاق جداگانه با تهویه مناسب اختصاص  دهید.
  • حرکت بیمار در خانه را محدود کنید و فضای به اشتراک گذاشته را به حداقل برسانید.
  • اطمینان حاصل کنید که فضاهای مشترک به خوبی تهویه شده اند.
  • اعضای خانواده باید در اتاق دیگری بمانند یا در صورت عدم امکان، فاصله 2 متر از فرد بیمار را حفظ کنند.
  • شستشوی دست را بعد از هر نوع تماس با بیماران یا محیط نزدیک آنها انجام دهید.
  • ازبیماربخواهید مرتب دست های خودراشسته یا ضدعفونی نماید .
  • تعداد افراد مراقب کننده ازفردبیمار را محدود کنید.
  • تا زمانی که بیمار به طور کامل بهبود یافته و علائمی نداشته باشد، نباید به ملاقات کنندگان اجازه عیادت داده شود.
  • برای محدود کردن انتشار ترشحات تنفسی، باید تا حد ممکن از ماسک استفاده شود.
  • مراقبین باید هنگام قرار گرفتن در اتاق بیمار، ماسک پزشکی مناسبی داشته باشند که دهان و بینی آنها را بپوشاند.
  • ماسک نباید لمس یا دستکاری شود.
  • اگر ماسک از ترشحات خیس یا کثیف شود، باید بلافاصله با ماسک تمیز و خشک جدید جایگزین شود.
  • از تماس مستقیم با مایعات بدن، به خصوص ترشحات دهان وبینی و مدفوع خودداری کنید.
  • شستشوی دست را قبل و بعد از دور انداختن دستکش و ماسک انجام دهید.
  • از ماسک یا دستکش مجددا استفاده نکنید.
  • برای بیمار از ملحفه کتانی و ظروف مخصوص غذا  بصورت اختصاصی استفاده کنید. این موارد پس از استفاده باید با صابون و آب تمیز وداغ شسته شوند.
  • درصورت داشتن توالت وحمام اختصاصی برای بیمار حداقل یکبار در روز سطوح حمام و توالت را با مواد ضدعفونی کننده مناسب ( یک پیمانه وایتکس + 9 پیمانه آب سرد) تمیز و ضد عفونی کنید و درصورت  استفاده مشترک هربارپس ازاستفاده بیمارازتوالت وحمام  ضدعفونی صورت گیرد .
  • لباس ها، ملحفه ها و حوله های حمام بیمار را تمیز شسته و کاملاً خشک کنید.
  • توصیه شده است فقط کادر بهداشت و درمان برای مراقبت از بیماران از "گان" استفاده کنند و برای مراقبت از بیمار در خانه نیاز به استفاده از گان نیست.

 

ویزیت بیمار کرونایی در منزل

خدمات پرستاری از بیمار کرونایی

برای جلوگیری از افزایش احتمال ابتلا به کرونا پیشنهاد می کنیم از خدمات درمان در منزل برای تشخیص کرونا در منزل بهره ببرید.

امروزه بسیاری از مراکز درمانی معتبر اقدام به ارائه خدماتی همچون ویزیت بیماران کرونایی در منزل می کنند.

به دلایل مختلفی متخصصان حوزه سلامت به مردم توصیه می کنند تا حد ممکن از مراجعه به مراکز درمانی خودداری کنند.

از این رو می توان چنین گفت که بیمارستان ها و درمانگاه ها، خود به مراکز شیوع کرونا مبدل شده اند.
از سویی هم باید به این موضوع توجه داشت که بسیاری از علائم این بیماری با علائم آنفولانزا شباهت دارند.
پس اگر یک سرماخوردگی ساده داشته باشید و به این مراکز مراجعه کنید احتمال این که به کرونا هم مبتلا شوید بالا می رود.

مراکز متعددی در جهت کاهش فشار تحمیل شده به کادر درمان و کمک به سلامت افراد، ویزیت در منزل را به لیست خدمات خود افزوده اند که چتر فیروزه ای از جمله این مراکز است.


تغذیه بیماران کرونایی در منزل

اولین و مهمترین عارضه ویروس کرونا، ضعیف شدن سیستم ایمنی فرد است که رژیم غذایی مناسب و سرشار از فیبر و ویتامین می‌تواند موجب تقویت سیستم ایمنی فرد بیمار شود. بیمار کرونا ممکن است کاملا اشتهای خود را از دست بدهد و میلی به خوردن وعده‌های غذایی نداشته باشد، به همین دلیل بهتر است تا بهبود علائم بیماری، به خوردن غذاهای آبکی مانند انواع میوه، سوپ، آب گوشت، آب میوه و چای کمرنگ روی بیاورند. 

رژیم غذای مناسب برای بیماران کرونا شامل چه مواردی می‌شود؟

  • میوه‌های تازه
  • سبزیجات تازه
  • مغز آجیل
  • آبلیمو عسل
  • مصرف زیاد آب
  • چای کمرنگ
  • مصرف حبوبات و غلات
  • استفاده از ویتامین‌های مختلف

تزریقات بیماران کرونا

همه افراد در طول زندگی چندین بار تزریقات را تجربه کرده‌اند. اما در ماه‌های اخیر به دلیل شیوع ویروس کرونا این نیاز در بین مردم بیشتر شده است و گاهی که کرونا اوج می‌گیرد، جای سوزن انداختن در درمانگاه‌ها پیدا می‌شود. به همین دلیل تزریقات بیمار کرونایی در منزل اهمیت زیادی پیدا کرده است و بسیاری از مردم ترجیح می‌دهند به جای از این درمانگاه به آن درمانگاه رفتن و معطل شدن، پرستاری برای تزریقات بیمار کرونا استخدام کنند. پرستار کرونا در منزل می‌تواند علاوه بر تزریقات بیماران کرونا به سایر امور مبتلایان نیز رسیدگی کند. اگر به دنبال استخدام پرستار کرونا در منزل یا خدمات تزریقات در منزل کرج هستید تا آخر این مقاله همراه ما باشید. 

پرستار کرونایی

در دوران اوج کرونا با توجه به وضعیت بیمارستان ها و تعداد زیاد بیماران کرونایی نیاز به پرستار کرونایی به یک امر ضروری تبدیل شده است.

بحران شیوع کرونا و مبتلا شدن عده ی زیادی از هم وطنانمان باعث شده که برخی ازافراد، نیازمند فردی برای مراقبت از بیماران کرونایی باشند.

برای استخدام پرستار بیمار حرفه ای به منظور مراقبت از بیمار مبتلا به کرونا می توانید به مرکز پرستاری چتر فیروزه ای مراجعه کنید. این مرکز با در اختیار داشتن کادر مجرب ، متخصص و آموزش دیده گامی موثر در سلامت جامعه برداشته است. این مرکز ، در دوران کرونایی خدمات پرستاری از مبتلایان به این بیماری را به بهترین نحو احسن با پرستارانی باتجربه و متخصص ارائه می دهد.

 

پرستار بیمار کرونایی در منزل

کرونا جزو بیماری­هایی است که افراد دارای بیماری­‌های زمینه‌ای را بیشتر درگیر می‌­کند. مشکلات قلبی، کلیوی، ضعف در سیستم ایمنی، کم خونی و بیماران تحت شیمی درمانی به علت سرطان از جمله این بیماری­‌های زمینه ‌‌‌ای هستند.

افراید که دچار این ویروس میشوند اگر حال و وضع خوبی نداشته باشند دکتر متخصص بستری در بیمارستان را برای درمان توصیه میکند اما اگر حال بیمار مساعد باشد بستری و قرنطینه در منزل را پیشنهاد میکند زیرا در بعضی مواقع حضور در بیمارستان بسیار خطرناک است.

حالا برای مرکز چتر فیروزه ای تفاوتی ندارد که بیمار کرونایی در منزل باشد یا در بیمارستان زیرا خدمات پرستار کرونا مجموعه ما هم در بیمارستان و هم در منزل آماده خدمت رسانی است.

 

پرستار کرونا در منزل کرج

ویزیت بیمار کرونا در منزل

مرکز  چتر فیروزه ای یکی از معتبر ترین و شناخته ترین مراکز در کرج است که تمامی خدمات پرستاری در منزل را توسط پزشکان و پرستاران کاربلد و مجرب و تجهیزات پیشرفته در تمامی نقاط کرج و برخی نقاط تهران با قیمت مناسب و برای رضایت و سلامتی افراد مختلف ارائه میدهد.

اعزام پرستار کرونا به منزل در کرج از جمله خدمات ویژه این مجموعه مخصوصا در این شرایط است که میتوانید برای درخواست این خدمات با ما تماس بگیرید.

 

نگهداری از بیمار کرونایی

برخی بیماران که به کرونا مبتلا شده‌اند پس از مدتی بستری بودن در بیمارستان مرخص می‌شوند؛ اما همچنان نیاز به مراقبت‌های پرستاری دارند. برای استخدام پرستار بیماران کرونایی در منزل می‌توانید با شرکت خدمات پرستاری تریتا تماس بگیرید. این مرکز با اعزام پرستاران دوره دیده و ماهر تا زمان بهبودی کامل بیمار در کنار شماست. هزینه پرستار بیمار در منزل نیز بر حسب شدت و ضعف بیماری و همچنین ساعاتی که نیاز است پرستار در منزل حضور داشته باشد محاسبه می‌گردد.

 

تست کرونا در منزل (ویزیت بیمار کرونایی در منزل)

مجموعه چتر فیروزه ای با تکیه بر سابقه 12 ساله و تحت نظارت گروه علمی و دانشگاهی و به پشتوانه مجموعه بیمارستان های تهران آماده ارائه خدمات آزمایش در منزل جهت رفاه و آسایش متقاضیان می باشد. خدمات آزمایش کرونا در منزل ما این امکان را برای شما فراهم می سازد تا در کمترین زمان ممکن به صورت 24 ساعته، نمونه گیری آزمایشگاهی در منزل خودتان انجام شود؛ لذا روز خود را با انجام نمونه گیری ویروس کرونا توسط کادر مجرب مرکز چتر فیروزه ای در منزل شروع کرده و بدون تغییر در برنامه کاری روزانه خود و بدون اتلاف وقت خود در ترافیک شهری، پس از صرف صبحانه در منزل، روز کاری خود را آغاز می کنید. همچنین این روش برای انجام نمونه گیری بیمارانی که از مشکلات حرکتی رنج می برند بسیار کارآمد خواهد بود.

برای اطمینان از ابتلا به کرونا، فرد بیمار و دارای علائم ملزم به انجام تست کرونا می‌­شود. برای حفظ سلامت و امنیت فرد و سایر افراد، بیمار می­تواند از خدمت تست کرونا در منزل استفاده کند. حضور در آزمایشگاه و محل­ه‌ای پر رفت و آمد بسیار پر ریسک می­‌باشد و انجام تست کرونا در منزل از هر نظر ایمن­‌تر است. برای انجام تست کرونا در منزل کافیست با کارشناسان چتر فیروزه ای  تماس بگیرید تا متخصصان ما در اسرع وقت در محل شما حاضر شوند. تست کرونا در منزل روش­های مختلفی دارد که با توجه به شرایط بیمار و زمان مورد انتظار پزشک جهت دریافت جواب آزمایش، روش مناسب انتخاب می­‌شود.

 

آزمایش آنتی بادی در منزل

امروزه هر کسی در هر جایی ممکن است به خودش یا دیگران برای داشتن ویروس کرونا شک کند و در آن لحظه بهترین راه استفاده از خدمات آزمایش و تست آنتی بادی در منزل یا محل کار است که توسط مجموعه چتر فیروزه ای ارائه میشود.

 

دستگاه پالس اکسیمتر (اکسیژن سنج) برای سالمندان

دستگاه پالس اکسیمتر یا اکسیژن سنج یکی از دستگاه های مورد نیاز و ضروری است که برای پرستاری و مراقبت از بیماران کرونایی مورد استفاده قرار میگیرد.

این دستگاه توسط مجموعه چتر فیروزه ای با قیمتی مناسب و کیفیتی بالا ارائه میشود که پرستاران ما با این دستگاه سلامت بدن و اندازه اکسیژن خون بیماران کرونایی را کنترل میکنند تا روند بهبود و مراقبتی خوب و بدون مشکلی داشته باشند.

 

برنامه ریزی برای تغذیه سالمندان برای درمان سریعتر ویروس کرونا

پرستار کرونا در منزل

پزشکان ، پرستاران و کارشناسان مجموعه چتر فیروزه ای برای درمان سالمندان از ویروس کرونا برنامه ای ترتیب داده اند که بهتر است رعایت کنید :

  • مصرف 6 تا 8 لیوان آب روزانه برای جلوگیری از کم آبی و مشکلات گوارشی
  • خوردن آب باعث کاهش دمای بدن و جلوگیری از کم آبی می شود
  • مصرف پروتئین و تامین آن از مواد غذایی کم چرب مانند مرغ و ماهی و لبنیات کم چرب
  • کاهش میزان چربی به خصوص انواع روغن جامد و کره
  • مصرف کلسیم و ویتامین دی
  • با افزایش سن جذب کلسیم کاهش پیدا می کند که باعث بروز بیماری ها و ضعف در بخش های سخت بدن مانند استخوان ها می شود. ورزش در نور آفتاب و استفاده از منابع کلسیم دار  در یک برنامه ریزی غذائی مناسب نیاز بدن سالمندان را تامین می کند.
  • مصرف مکمل های آهن، منیزیم و روی
  • برای جلوگیری از کم خونی ، کاهش حس چشائی و سوء هاضمه باید مقدار مناسبی از سبزیجات برگ تیره،آجیل و خشکبارمانند سویا و ذرت و همچنین حبوبات و گندم و مقدارمناسبی از جگر و گوشت در برنامه غذایی سالمندان وجود داشته باشد.
  • مصرف مقدار مناسب آنتی اکسیدان ها که به میزان زیاد در سبزیجات و میوه ها وجود دارد
  • مصرف غذاهای پر کالری و نرم در صورتی که فرد دچار چاقی و اضافه وزن در سالمندی نباشد
  • کاهش مصرف مایعات گرم مانند چای قبل از خواب و بعد از خوردن غذا که باعث کاهش جذب آهن در بدن می شود
  • مصرف مواد غذایی که ویتامین E,C دارند. این ویتامین ها در بدن باعث بالارفتن قدرت سیستم ایمنی بدن شده  و مقاومت بدن را در برابر عوامل بیماریزا افزایش می دهد.
  • مصرف مواد غذایی شیرین را کاهش دهید
  • کنسروها و سوسیس و کالباس را از برنامه غذایی خود حذف کنید
  • از ادویه هایی مانند زردچوبه و زعفران درچاشنی مواد غذایی استفاده کنید
  • از جوانه گیاهانی مانند ماش، عدس در برنامه غذایی سالمندان استفاده شود.
  • مصرف مغزهای خوراکی با رعایت میزان مصرف بسیار مفید است.
  • برای تامین ویتامین سی بهتر است در کنار مکمل ها میوه های مانند پرتقال و گوجه بیشتر در استفاده شود.

نکاتی برای مراقبت و نگهداری افراد بهبود یافته از کرونا ویروس

پرستار کرونا در بیمارستان

۱. تعداد افراد حاضر در خانه حتی المقدور کم شوند و تماس با فرد بیمار به حداقل برسد. سایر اعضای خانواده در اتاق‌های دیگر و دور از فرد بیمار قرار گیرند.

۲. ممانعت از تماس بیمار با فردی که خودش مستعد ابتلا به بیماری شدید است و در گروه پرخطر قرار دارد. مثلا افراد مسن در خانه یا فردی با بیماری قلبی مزمن، ریه و کلیه، دیابت، تضعیف ایمنی، بیماری های خونی.

۳. انتخاب فردی سالم از خانواده به عنوان مراقب و پرستار بیمار.

۴. رعایت بهداشت دست‌ها توسط پرستار به دنبال هر گونه تماس با فرد بیمار یا اشیاء نزدیک و اطراف او قبل و بعد از غذا.

۵. در صورت امکان سرویس بهداشتی و حمام بیمار جدا شود در غیر اینصورت روزی چند بار سطوح آن‌ها باید ضدعفونی شود.

۶. ملافه و حوله‌های بیمار مرتب تعویض و ضدعفونی شوند.

۷. موازین بهداشت تنفسی باید توسط بیمار و سایرین رعایت شود؛ به صورت پوشاندن دهان و بینی در حین عطسه یا سرفه، با استفاده از ماسک‌های طبی یا پارچه‌ای و دستمال، و در صورتی که هیچکدام عملی نبود با عطسه کردن در آستین (آرنج خم شده) می‌توان از انتشار بیماری پیشگیری کرد. به دنبال عطسه یا سرفه.

۸. توصیه می‌شود بهداشت دست‌های بیمار، مراقب و سایر اعضای خانواده رعایت شده و شستشو با آب و صابون انجام شود.

۹. فرد مراقب باید در صورتی که در اتاق فرد بیمار است از ماسک طبی کاملا اندازه صورت استفاده کند و در مدت استفاده به ماسک دست نزند. اگر ماسک به ترشحات بیمار آلوده شد یا مرطوب شد بطور بهداشتی دور انداخته شود وسپس دست ها شسته شوند.

۱۰. اطمینان حاصل کنید که هوای فضاهای مشترک مثل آشپزخانه و حمام و اتاق فرد بیمار به خوبی تهویه می‌شود.

۱۱. از تماس مستقیم با مایعات بدن به خصوص ترشحات تنفسی و دهانی و مدفوع بیمار اجتناب بورزید. برای مراقبت تنفسی از ماسک و تماس با ادرار و مدفوع از دستکش های یک بار مصرف استفاده کرده و دست ها پس ازآن شسته شوند.

۱۲. دستکش‌ها، پارچه‌ها، ماسک‌ها و سایر زباله‌های تولید شده توسط بیمار یا فرد مراقب او باید پیش از دور ریختن بسته بندی شود.

۱۳. اطمینان حاصل کنید که هوای فضاهای مشترک مثل آشپزخانه و حمام و اتاق فرد بیمار به خوبی تهویه می‌شود.

۱۴. از هرگونه تماس با فرد بیمار یا لوازمی که بیمار با آن‌ها تماس داشته و آلوده شده است خودداری شود. مثل استفاده مشترک از ظروف، نوشیدنی‌ها، حوله، لباس و ملحفه تخت. ظروف باید با آب و ماده شوینده شسته شوند.

۱۵. سطوحی که بیمار دائم با آنها در تماس است مثل تخت، پاتختی و سایر مبلمان باید با پاک کننده های معمولی یا محلول سفید کننده خانگی مانند آب ژاول (ترکیب یک قسمت ماده سفید کننده به همراه 9 قسمت آب) بسیار رقیق به طور روزانه تمیز شوند.

۱۶. سطوح حمام و دستشویی باید روزانه با محلول های پاک کننده خانگی تمیز شوند.

۱۷. لباس‌ها، ملحفه‌ها، حوله‌های دست و حمام فرد بیمار باید با آب و صابون یا شوینده‌های مناسب شسته شده و به دقت خشک شوند. ملحفه آلوده در کیسه‌های در بسته قرار گیرد. پارچه های‌کثیف تکان داده نشوند و از تماس مستقیم پوست و لباس ها با وسایل آلوده فرد بیمار جلوگیری شود.

۱۸. استفاده از دستکش های یکبار مصرف و پوشش حفاظتی مثل پیش بند در صورت تماس با سطوح، لباس یا ملحفه آلوده به ترشحات بدن الزامی است. بهداشت و شستشوی دست باید پس از دور انداختن دستکش انجام شود.

۱۹. کلیه اعضای خانواده باید تحت نظر و مراقبت قرار گیرند تا در صورت هرگونه پیدایش علائم بیماری به سرعت کشف و تحت درمان قرار گیرند.

۲۰. رژیم غذایی پر ویتامین و پروتئین به همراه مایعات گرم و سبزیجات و حبوبات پخته می‌تواند به بهبودی سریعتر بیمار کمک کند.

۲۱. در خوراندن غذای بیمار به هیچ وجه مداخله نکنید.

۲۲. داروهای بیمار را به موقف و سر وقت به او بخورانید.

۲۳. استفاده از دمنوش‌های خانگی منعی ندارد.

۲۴. استفاده از داروهای خانواده‌های تب بر و یا مسکن، محلول شستشوی بینی منعی ندارد.

۲۵. تعدادملاقات کنندگان بیمار بایدمحدود شود و ترجیحا ورود ملاقات کننده به اتاق ایزوله ممنوع باشد.

۲۶. پرستاری از بیمار بهبود یافته باید تا دو هفته ادامه پیدا کند و بعد از مشاوره با پزشک معالج فرد بهبود یافته می‌تواند به جمع خانواده برگردد.

۲۷. یادتان باشد پس از بهبود نهایی باید اتاق بیمار و همچنین تمامی خانه ضدعفونی و گندزدایی شود.


سوالات متداول

علائم و نشانه های کرونا چیست؟

  • تنگی نفس شدید
  • درد مداوم یا فشار در قفسه سینه
  • سرگیجه
  • عدم توانایی در بیدار شدن و بیدار ماندن
  • لب ها یا صورت مایل به آبی

برای استخدام پرستار بیمار کرونایی باید چه کاری انجام داد؟

اگر خودتان یا اطرافیانتان دچار بیماری کرونا شدید، سریعا با ما تماس بگیرید تا ما پرستاران متخصص برای تست کرونا و مراقبت از بیمار را به منزل شما اعزام کنیم.

اگر پرستار مورد نظر هم به کرونا مبتلا شد باید چه کرد؟

در این شرایط هم با مرکز مورد نظر تماس بگیرید تا سریعا جایگزینی پرستار انجام شود.


امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
(اختیاری)
  • kaveh
    salam,jooyaye kar hastam,moraghebe bimar e koronaii,agha,ba tahsilat, kari,moadab,ba tajrobe, tamas 09022849328
    • اپراتور سایت

      سلام دوست عزیز،لطفا با شماره های ما تماس بگیرید و تا همکاران ما در این مورد بیشتر شما را راهنمایی کنند

  • سمیه امامقلی نژاد
    منو همسرم هر دو کرونا گرفتیم
    • اپراتور سایت

      آرزوی سلامتی برای شما

      برای دریافت خدمات با ما تماس بگیرید

تماس بگیرید