پرستاری و مراقبت از بیماران asl
تا به امروز هیچ روشی برای تشخیص پیش از هنگام این بیماری یافت نشده است ، اما به نظر می رسد که سازمان غذا و داروی آمریکا توانسه است دارویی برای مصرف این بیماران تهیه کند که در برخی از مبتلایان باعث افزایش میزان عمر می شود .
دارو هایی نیز ممکن است به مهار علائم ALS کمک کنند. مثلاً داروهای مسکن و نیز شلکنندههای ماهیچهای میتوانند درد ناشی از اسپاسم یا گرفتگی ماهیچهای را تا حدی تسکین دهند.
تلاش هایی برای مراقبت از سالمندان مبتلا به این بیماری برای تسهیل زندگی آنان صورت گرفته که شامل ابزارهایی برای کمک به انجام امور شخصی می باشد که نیاز بیماران به کمک دیگران را کاهش می دهد ؛ مثلا ابزارهایی برای کمک به پوشیدن لباس و نیز وسایل مخصوصی برای خوردن غذا.
یک عصای معمولی یا واکر هم میتواند راه رفتن را برای برخی مبتلایان تسهیل کند. در کنار این ابزارها، بیمارانی که در تنفس مشکلات عمدهای دارند باید به استفاده از ابزارهای کمکی تنفس نیز توجه کنند. اهمیت دستگاههای تنفس مصنوعی در این زمینه بسیار بالاست؛ زیرا میتواند برخی بیماران را برای سالها زنده نگه دارد.
حمایتها و پشتیبانیهای روحیه بخش و انگیزاننده در نبرد بیوقفه سالمند یا بیمار مبتلا به این بیماری بسیار ضروری می باشد. مطمئنا بخش عمده چنین حمایتهایی از جانب خانواده و دوستان بیمار خواهد بود، اما مشاوران خبره هم میتوانند کمکهای شایانی به بیمار بکنند یا حتی راهنماییهای سودمندی به نزدیکان و اطرافیان او ارائه دهند.
زمان مراجعه به متخصص
هرگاه ضعف ماهیچهای سراغ فردی بیاید یا در حرکت دادن و کنترل حرکتی ماهیچههایش به مشکل برخورد کند و هیچ دلیل قانعکنندهای برایش نداشته باشد، باید در اسرع وقت به پزشک مراجعه کند. بخصوص این مسأله زمانی اهمیت ویژهای پیدا می کند که در سخن گفتن، تنفس یا بلع نیز مشکل پیدا کرده باشد.
ALS در نهایت بر ماهیچههایی که مسئولیت تنفس، بلع و سایر فعالیتهای حیاتی بدن را به عهده دارند تاثیر میگذارد و در نتیجه، سرانجام به مرگ منجر می شود، هرگز فراموش نکنید که دانشمندان برای یافتن علت و درمان این بیماری همچنان در حال انجام پژوهش های فراوان هستند و بیاد داشته باشید که استثناء در این بیماری مانند هاوکینگ برای هر فرد دیگری هم ممکن است رخ دهد.
مطالب پیشنهادی چتر فیروزه ای : پرستار سالمند ، پرستار کودک ، پرستار بیمار
خدماتی که پرستار بیمار asl ارائه میدهد
نظارت کردن بر وضعیت بهداشتی بیمار
انجام تزریق و پانسمان
مراقبت از بخیه و زخم فرد بیمار ( مانند زخم های دیابتی )
مراقبت و پیشگیری از زخم بستر
مدیریت درد بیمار
استحمام بیمار و رسیدگی به نظافت شخصی ایشان
مراقبت و نگهداری از بیمار ( مراقبت و پرستاری از بیمار در منزل)
کمک به فرد بیمار برای حرکت کردن و جابجایی و دادن آموزش هایی در رابطه با چگونه شروع کردن حرکت و استفاده از عضلات
توجه به عوارض و اثرات جانبی دارویی فرد بیمار
تهیه دادن غذا به بیمار
دادن دارو به بیمار
حمل و نقل بیمار
تمیز کردن محیط اطراف ( منزل ) بیمار
چکاپ فشار خون به صورت زمانبندی شده
ساعت های کاری مراقب و پرستار در منزل چگونه است ؟
اینکه پرستار چند ساعت در روز به مراقبت از بیمار بپردازد به عوامل متفاوتی بستگی دارد ، به عنوان مثال : ممکن است شرایط و وضعیت بیمار به گونه ای باشد که به صورت ۲۴ ساعته نیاز به مراقبت و پرستاری داشته باشد. از طرفی ممکن است بیمار ساعات مشخصی در روز را تنها بوده و در بقیه ساعات ، اعضای خانواده از ایشان مراقبت می کنند.
انتخاب پرستار ، متناسب با وضعیت بیمار
در صورتی که قصد دریافت خدمات مراقبت و پرستاری از بیمار در منزل را دارید ، با شماره تلفن های چتر فیروزه ای تماس بگیرید. ما به با توجه به وضعیت و شرایط بیمار ، پرستار مناسبی را برای شما انتخاب خواهیم کرد.
کارشناس پرستاری
کارشناس پرستاری به فردی می گویند که مدرک کارشناسی را در حوزه پرستاری دارد و نسبت به مراقب ساده مهارت های تخصصی بیشتری دارد.